Mezedes

PROEF DE GRIEKSE MEZEDES BIJ ZORBA 

ELKE DONDERDAG & VRIJDAG ONBEPERKT MEZEDES ETEN VOOR € 24,50 P.P.

Wat zijn mezedes eigenlijk?

Een meze is een klein vers bereid hapje, dat in combinatie met andere mezedes wordt gegeten. Het is geen voorgerecht of onderdeel van een diner, maar een aparte eet-ervaring. Mezedes worden geserveerd als ze klaar zijn, dus het kan voorkomen dat niet alle gerechtjes tegelijkertijd komen.

Het is in Griekenland gebruikelijk om met vrienden of familie samen te komen of uit te gaan om mezedes te eten. Zij delen dan de verschillende gerechtjes op kleine bordjes, drinken een drankje, praten en lachen. Kortom; genieten.

Handig om te weten:

Het is helaas niet mogelijk mezedes te combineren met de dinerkaart. Dus U en Uw tafelgenoten kiezen allemaal voor de mezedes of allemaal a la carte.

Per ronde maximaal 2 mezedes per persoon bestellen.

Verspilling wordt niet gewaardeerd, bestel dus alleen zoveel U kunt eten. Voor kinderen t/m 12 jaar: mezedes onbeperkt €15 p.p. De laatste ronde mezedes kan om 21:15 uur worden besteld.

Wij zijn bekend met allergenen dus indien U een gluten,-koemelk of lactose allergie heeft verzoeken wij U dit aan ons te melden zodat wij gerechten eventueel kunnen aanpassen.

Kali orexi; eet smakelijk!